Mutlu Olmanın 10 Adımı

by Ekim 05, 2018 0 yorum

Ömür kısa, öylesine yaşanamayacak kadar kısa ve kıymetli. Peki, bizler bu hayatı bilinçli ve kaliteli biçimde mi yaşıyoruz yoksa gelişi güzel, önemsemez biçimde mi? Her insanın hakkıdır güzel yaşamak. Hayatı kaliteli hale getirebilmek ise kişinin ellerindedir. 20 mühim maddede hayatı daha da kaliteli hale getirebilirsiniz. Tümü bedava ve basit…


  1. Kahvaltı Alışkanlığı: Sabahları kahvaltı olmazsa olmaz, diyen kendinize. Güne yüksek enerjiyle başlamak gerekiyor. Dolayısıyla güzel, kaliteli ve doğal gıdaların tüketileceği hoş bir kahvaltı alışkanlığı edinmeliyiz.
  2. Uyku Alışkanlığı: Düzensiz uyku uyuyan kişilerde dikkat eksikliği, yorgunluk ve bunama belirtileri görülür. Düzenli uyku uyumamız sağlık, pozitif enerji ve algılarımızın açık olması için önemlidir.
  3. Aşırı Yemekten Sakınma: Mideyi, sindirim sistemini aşırı zorlayacak düzeyde ASLA yemek yememelisiniz. Bütün gün, hatta uyku esnasında ciddi rahatsızlık, kişide ağırlık yapan temel unsur aşırı yemektir. Kararınca yemek yenilmeli, mümkünse sofradan tam doymadan kalkınmalıdır.
  4. Yakınlık İyidir: Her gün vaktin çoğunu toplu taşımada ve trafikte geçirmek kadar acı ve yorucu bir şey olamaz. Bu durum yaşam kalitenizi ciddi anlamda olumsuz etkilemektedir. 
Devamı: http://rastgelelik.com/mutlu-olmanin-10-adimi 

Blogger by Hementasarim.com

Yazar

Rastgelelik.com resmi sitesinin Blogger'ı.